Politiets utlendingskontor åpner med begrenset tilbud


Fra 20 april åpner politiets utlendingskontor med begrenset tilbud for å ta imot personer der saken haster etter å ha holdt stengt siden 13 mars på grunn av koronasituasjonen.

Publisert: 20.04.2020

Under finner du informasjon om hvordan du bestiller time. Vi ber deg om å ikke møte opp hos politiet hvis du ikke har fått ny timeavtale. Du kan ikke kontakte UDI for å få time. 

Kansellerte timer

Hvis du har fått e-post fra politiet om at timen din er kansellert, kan du ikke møte til denne timen, selv om du fortsatt kan se timen din i søknadsportalen. Pass på å sjekke eposten din, inkludert søppelpost-mappen din.

Hastesaker

Hvis saken din haster, og du har registrert en søknad eller du skal bestille oppholdskort, kan du logge deg inn i Søknadsportalen, velge søknaden din og se om det er en ledig time du kan bestille. Hvis det ikke er noen ledige timer, må du kontakte politiet der du bor på telefon eller e-post (eksternt nettsted) for å få en ny time. 

Andre tilfeller

Hvis saken din ikke haster, må du vente til politiet legger ut nye timer for din sakstype i Søknadsportalen. Vi vet dessverre ikke når det vil være mulig for deg å bestille ny time. Du skal ikke kontakte politiet eller UDI for å få time. 

Du kan lese mer om hvordan politiets begrensede tilbud påvirker søknader, prosedyrer og rettigheter i utlendingssaker på våre sider om korona-situasjonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du hjelpe oss med å forbedre nettsiden?

Fant du det du lette etter?