Vi anbefaler at du alltid logger ut av Min side når du er ferdig. Dette kan du gjøre ved å trykke på knappen «Logg ut».
Du blir automatisk logget ut etter en viss tid, men for å unngå at din personlige informasjon blir delt med andre, anbefaler vi at du logger deg ut manuelt. Dette er spesielt viktig dersom du deler PC med andre.