Timebestilling og oppmøte


Slik bestiller du time for å levere søknadsdokumenter ved et oppmøtested (politiet, SUA eller ambassade/VFS søknadssenter).

Du kan dessverre ikke kontakte UDI for å bestille time, og du skal aldri møte opp hos UDI. Det er bare politiet/ambassaden/VFS søknadssenteret som har tilgang til sin kalender for timebestilling.

Når du skal levere en søknad om oppholdstillatelse eller visum og bor i utlandet, skal du levere søknaden på et VFS søknadssenter eller på en ambassade.

Når du bor i Norge og skal levere en søknad eller bestille oppholdskort, skal du møte hos politiet eller på Servicesenter for utenlandske arbeidstakere (SUA) (eksternt nettsted).

Logg inn for å bestille/endre time

Praktiske spørsmål om timebestilling

Trekke en søknad

  • Hvordan kan jeg trekke søknaden min og få tilbakebetalt gebyret?

  • Hvordan kan en referanseperson, sponsor eller vertsforelder trekke en søknad?

Rettigheter og opphold

  • Hva skjer med rettighetene mine hvis jeg skal søke fornyelse, men ikke får time hos politiet i tide?

  • Jeg trenger bekreftelse på lovlig opphold mens jeg venter på å få time hos politiet for å søke om fornyelse eller permanent oppholdstillatelse. Hva kan jeg gjøre?

  • Hvordan kan jeg vise overfor andre offentlige kontorer og arbeidsgiveren min at jeg har registrert søknad i tide og fortsatt har lovlig opphold?

  • Jeg har bestilt time for å registrere meg, men har ikke vært hos politiet ennå. Hvordan kan jeg vise overfor andre offentlige kontorer at jeg har oppholdsrett etter EU/EØS-regelverket i Norge?

Tekniske problemer med innlogging til søknadene

Følge opp søknader sendt inn før april 2022

Fant du det du lette etter?