Send dokumenter til UDI


Logg inn for å laste opp og sende dokumenter til din sak hos UDI. Dette kan være dokumenter som mangler, nye opplysninger i saken eller en klage på et vedtak. Du kan også sende dokumenter hvis du har fått beskjed om det av politiet eller UDI.


For å sende dokumenter til UDI, må du først logge inn. I oversikten over dine innsendte søknader klikker du på «Last opp dokumenter» ved søknaden du ønsker å laste opp dokumenter til. Denne knappen er kun tilgjengelig på innsendte søknader. Når du laster opp dokumenter, er det viktig at disse lastes opp under dokumenttypen de tilhører.

Finner du ikke søknaden du skal sende inn dokumenter til?

Prøv først å logge inn både med ID-porten og med e-postadresse og passord. Hvis du fremdeles ikke finner søknaden din, kan du også laste opp dokumenter til en søknad du ikke finner i oversikten over dine søknader. Logg inn og bruk lenken i veiledningen nederst på siden.

Husk å skrive inn referansenummeret til søknaden din

Det er viktig at du skriver inn referansenummeret til søknaden din når du laster opp dokumenter via denne lenken. På denne måten kan vi raskere legge dokumentene til saken din. Du finner referansenummeret øverst i e-posten du fikk som bekreftelse på at søknaden er registrert. Dersom du sender inn dokumenter uten referansenummeret til søknaden din, kan det ta opptil 30 dager før vi kan legge dokumentene på saken din.

Fant du det du lette etter?