Søkere fra Eritrea får flere steder de kan møte opp for å levere en søknad


Hvis du er eritreisk statsborger, kan du fra og med 8. juli 2019 levere søknaden din i flere forskjellige land i regionen rundt Eritrea. Den norske ambassaden i Nairobi vil ha ansvaret for søknadene fra disse landene.

Publisert: 24.10.2018 - Sist endret: 31.08.2019

Steder du kan levere søknaden

Søknader om oppholdstillatelse  (for eksempel familieinnvandring) 

Du kan velge mellom å levere søknaden din på disse stedene:

Søknader om besøksvisum

Du kan velge mellom å levere søknaden din på disse stedene:

Utfylling av søknadsskjema og timebestilling 

Hvis du ønsker å møte på søknadssenteret i Nairobi, Addis Abeba, Kampala eller Dar Es Salaam, velger du ambassaden i Nairobi når du fyller ut søknadsskjemaet i Søknadsportalen.

I Addis Abeba og Dar Es Salaam trenger du ikke bestille time på forhånd. Du finner åpningstidene på nettsidene til søknadssenteret.

I Nairobi og Kampala må du bestille time på forhånd. Du bestiller timen på nettsidene til søknadssenteret.

Kan søknaden din gå foran i køen?

Søknaden din kan ikke gå foran i køen selv om situasjonen i Sudan kan være vanskelig. Du kan undersøke om søknaden din kan gå foran i køen i informasjonen vår om prioritering av saker.

Hvis du allerede har fylt ut søknaden, kan du også velge hvor du vil møte opp

Hvis du allerede har fylt ut søknadsskjemaet og valgte at du skulle levere søknaden din i Khartoum, kan du likevel møte i Nairobi, Addis Abeba, Kampala eller Dar Es Salaam hvis du ønsker det. Du trenger ikke fylle ut et nytt søknadsskjema.

Husk å ta med følgebrevet som du fikk tilsendt på e-post da du fylte ut søknadsskjemaet. 

Hvis du har fått svar på søknaden din, vil ambassaden ta kontakt med deg

Hvis du har levert søknaden din i Khartoum og den har blitt innvilget, vil ambassaden i Khartoum ta kontakt med deg for å avtale tid for når du kan hente visumet ditt.

Hvis du allerede har levert søknaden i Addis Abeba, vil vi behandle saken din

Før 8. juli skulle søkere fra Eritrea levere søknaden sin i Khartoum. Noen leverte likevel søknaden sin i Addis Abeba. Noen har fått avslag på søknaden sin fordi de leverte den på feil sted.

Hvis du fikk avslag på søknaden din fordi du leverte den på feil sted, og har klaget på dette avslaget, vil vi behandle saken din på nytt.

Hvis du ikke har fått svar på søknaden din ennå, vil vi behandle søknaden din som normalt. Vi vil ikke avslå den bare fordi du leverte den på feil sted.

Fant du det du lette etter?